Contact

What we believe…
Wij geloven erin dat wanneer de juiste mensen op de juiste plaats zitten iedereen gelukkig is. Daarom willen wij er voor zorgen dat studenten met een specifieke skillset deze skills kunnen inzetten in een bijbaan waar ze niet alleen geld verdienen maar zich ook kunnen doorontwikkelen. Een bijbaan die aansluit bij hun opleiding. Onze studenten krijgen hierdoor de werkervaring waar het bedrijfsleven om vraagt. En u krijgt de juiste persoon voor de job.

Hoe weten wij dat zo zeker?
Naast dat wij bijbanen aanbieden bieden wij ook verschillende bijlessen aan om ervoor te zorgen dat dat kandidaten goed getraind worden in hetgeen wat ze doen. De bijlessen die (geheel gratis na inschrijving) worden aangeboden worden zijn:

– programmeren
– verzamelingenleer en Logica
– automaten- en complexiteitsleer
– operating systems
– concurrency en Multithreading
– databases
– computer Netwerken
– test-driven development
– project management
– requirements engineering
– software professionalisme

Daarnaast kunnen wij het ons goed voorstellen dat je bij je (eerste echte) bijbaan niet zeker weet of je wel de juiste fit bent voor een bedrijf. Daarom zijn we begonnen met het organiseren van Hack-a-thons binnen bedrijven. Dit doen we samen met nog maximaal vijf andere kandidaten die in hetzelfde schuitje zitten als jij.

Geïnteresseerd in een bijbaan, bijles of Hack-a-thon via Gong Networks? Schrijf je dan hier in!

Wij zijn Gong!
crew@gong.nl

Gong Facebook   |  Gong Twitter  |

 

——————————————————————————————————————————————————–